nBoard gav Janie ny bestyrelsespost

19.10.2021

nBoard gav Janie ny bestyrelsespost

Næstformanden Janie C. Nielsen har oplevet at blive kontaktet af en virksomhed med 3 ejere, der havde brug for ny formand. Janie er nu tiltrådt som bestyrelsesleder på den baggrund. Det at være synlig på tilgængelige platforme giver altså - ikke bare i teorien, men også i praksis - reklame og kan skabe nye relationer og muligheder.

Vigtige datoer i 2022 er 1. marts og 6.-7. maj 

Vi er i samarbejde med Danske Advokater i gang med at planlægge et Bestyrelseskursus tirsdag den 1. marts 2022. Sæt kryds i kalenderen og hold øje med kurset. 

Husk også Bestyrelsens Dag og generalforsamlingen den 6.-7. maj 2022. Denne gang skal vi tilbage til Hesselet, hvor vi har været før. 

Nyt fra Bestyrelsesforeningen

Bestyrelsesforeningen sendte 15. oktober nyhedsbrev ud med kommende arrangementer. Næste arrangement er hos PensionDanmark, der lægger hus til konferencen Sætter COP26 en ny dagsorden for danske bestyrelser? den 27. oktober 2021. Se mere nedenfor og tilmeld dig her.
 

Sætter COP26 en ny dagsorden for danske bestyrelser?
Onsdag den 27. oktober 2021, kl. 17.00-19.00. Sted: PensionDanmark
 
Hvad er danske virksomheders muligheder for at drage fordel af de beslutninger og konsekvenser, der følger eller forventes at følge af COP26? Hvilke krav stilles danske virksomheder og bestyrelser overfor i relation til investeringer? Forsikring & Pension har udarbejdet en fælles guide, som pensions- og forsikringsselskaber skal bruge til at sætte konkrete mål for reducering af den CO2-udledning, som deres investeringer bidrager til. Det sker for, at Danmark kan indfri sin del af Parisaftalen.
 
På konferencen drøftes problemstillingerne med udgangspunkt i COP26’s fire fokusområder: 
1. Secure global net zero by mid-century and keep 1.5 degrees within reach
2. Adapt to protect communities and natural habitats
3. Mobilise finance
4. Work together to deliver
 
Indlæg og debat med bl.a. adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark; formand Peter Møllgaard, Klimarådet; partner Rikke Kjær Nielsen, EQT Partners Denmark; vicedirektør Tine Roed, Bestyrelsesforeningen.

 
Bestyrelsesforeningens kommende konferencer
 
Bestyrelsesledelse - tiltrædelsesforelæsning, boglancering og 70-års fødselsdagsreception for Tom Jacobsgaard
Mandag den 8. november 2021, kl. 16.00-18.00. Sted: CBS
Læs mere og tilmeld dig den 8. november her
 
Cybersikkerhed for Bestyrelser i 2022
Onsdag den 8. december 2021, kl. 16.00 – 18.00. Sted: CBS og virtuelt via Zoom
Læs mere og tilmeld dig den 8. december her

Datoer og emner for efterårets konferenceprogram kan ses på www.bestyrelsesforeningen.dk/arrangementer, der opdateres løbende. 
 

Med venlig hilsen

Bestyrelsesadvokater

Tilbage

keyboard_arrow_up