Jule- og nytårshilsen

18.12.2020

Tak for det forgangne år, som på mange punkter har stået i Covid-ens tegn. Vi har lært at holde møder virtuelt, og vi mødes mere via skærmen. Vi håber, at 2021 åbner op for mindre smitte og bedre mulighed for fysiske møder i bestyrelser og til vores arrangementer. 
Vi ønsker jer alle en rask og glædelig jul og et godt nytår. 

Næste møde i bestyrelsen
Næste bestyrelsesmøde holdes torsdag den 14. januar 2021, hvor vi blandt andet vil tale om nBoard og kommende arrangementer herunder Bestyrelsens Dag den 7. maj 2021.

Tilmelding til nBoard

Husk at oprette dig på nBoard, hvis du ikke allerede har gjort det. Jo før du tilmelder dig, des flere lodder får du i vores konkurrence.

Jo før du opretter dig, des flere lodder får du i vores konkurrence, hvor du blandt andet kan vinde et fuldt betalt ophold på Bestyrelsens dag 2021. Se konkurrencen her.

Det tager ca. ½ time, hvis du har et resume med dine kompetencer klar. Oplysninger om dine tidligere ledelsesposter hentes automatisk fra CVR, så dem behøver du ikke have klar. 

Tilmeld dig nBoard her

Bestyrelsens dag 2021 og generalforsamling Bestyrelsens dag og generalforsamling vil blive hold næste gang den 7. maj 2021 på Comwell Kongebrogaarden i Middelfart.

Vi arbejder fortsat på programmet, og I kan allerede nu glæde jer til at høre om:

Hvorfor vælge en advokat til bestyrelsen ved Tonni Bülow-Nielsen, Senior Vice President & Managing Partner, VF Venture
Tendenser ift. brug af incitamentsordninger ved professor Ken L. Bechmann, CBS
Incitamentsordninger fra en praktisk vinkel ved Lars Marcher, medlem af bestyrelsen i Komitéen for god Selskabsledelse m.fl. samt tidl. adm. direktør

Vi håber at se så mange som muligt på Bestyrelsens Dag, derfor vil vi sende dig en kalenderinvitation allerede i starten af det nye år. 

Temadag den 4. marts:
Bestyrelsesansvaret i lyset af den finansielle krise

Advokat og Ph.d. Janus Winther Høy vil på baggrund af sin Ph.d.-afhandling ”Bestyrelsesansvaret i lyset af den finansielle krise” give et indblik i emnet fra den teoretiske vinkel, mens advokat Søren Lundsgaard og advokat Arianne Svardal-Stelmer vil fortælle om emnet ud fra deres praktiske erfaringer bl.a. fra Amagerbank-sagen og senest sagen om Eik bank. 
 
Arrangementet afholdes i Valencia, Vesterbrogade 32, 1620 København V
3 ½ kursuslektion

Med venlig hilsen

Henrik
Bestyrelsesadvokater

Tilbage

keyboard_arrow_up