Bliv klædt på til bestyrelsesarbejde som advokat

20.03.2024

Professionelt bestyrelsesarbejde fylder mere og mere i mindre og mellemstore virksomheder, som for manges vedkommende er ejerledede. Tendensen er et større fokus på at få de rette kompetencer tilknyttet bestyrelserne, og arbejdet i en bestyrelse stiller store krav til samarbejde med en række forskellige interessenter og ikke mindst ejerlederen Ambitionen med dette kursus er at sætte et praktisk fokus på udfordringer og muligheder, som bestyrelsesarbejdet giver og at give deltagerne forskellige bud på, hvordan man kan gribe bestyrelsesarbejde an.

Udbytte: Du får en praktisk indføring i arbejdet i en bestyrelse og bliver taget med ind i bestyrelsens ”maskinrum”. Du får gode råd og tips fra erfarne bestyrelsesmedlemmer til, hvordan du bedst kan håndtere arbejdet i bestyrelsen, og hvordan du som advokat får afgrænset, hvor du er henholdsvis bestyrelsesmedlem og ekstern juridisk rådgiver. Derudover får du inspiration til, hvordan du kan komme i betragtning til bestyrelsesposter. Du får også gode råd om honorar, ansvarsforsikring og de seneste tendenser inden for skadesløsholdelse. På kurset vil vi gennemgå følgende emner:

  • Regler for advokaten i bestyrelsen
  • Bestyrelsens opgaver og pligter
  • Krav til det ”moderne” bestyrelsesmedlem
  • Bestyrelsesarbejde i ejerledede virksomheder
  • Honorering og ansvarsforsikring
  • Sammensætning af bestyrelsen
  • Rekruttering af bestyrelsesmedlemmer (hvor og hvordan)

I løbet af kurset møder du undervisere med forskellige baggrunde, og der vil være fokus på gode diskussioner omkring, hvad der skal til for at skabe en aktiv bestyrelse, hvad advokatbaggrunden kan tilføre af værdi samt, hvordan du finder en bestyrelsespost.

Kurset er udbudt af Danske Advokater i samspil med Bestyrelsesadvokater.

Se program og tilmeld dig her

Ved deltagelse på kurset, får nye medlemmer af foreningen tilbudt gratis medlemskab for resten af 2024.

Arrangementet  afholdes af og finder sted den 20. marts 2024 hos Danske Advokater på Vesterbrogade 32, 1620 København V. 

Tilbage

keyboard_arrow_up